Η Σερετούλης Β. Προκοπίδης Σ. I.K.E. αποτελεί καινοτόμο προμηθευτή και κατασκευαστή εξοπλισμού τροφοδοσίας αλλά και μεταφοράς για χύδιν υλικά – προϊόντα απευθυνόμενη προς βιομηχανίες Τσιμέντου, Γύψου, Μαγνησίου, Ασβέστη, Χάλυβα, Σταθμούς Ηλεκτροπαραγωγής, Βιομάζας, Pellet, Ανακύκλωσης, Ορυχείων αλλά και Λατομείων. Με ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων και αξιόπιστων συνεργατών το όνομά μας είναι συνώνυμο με βιομηχανική εξειδίκευση και καλώς σχεδιασμένη τεχνολογία για την βιομηχανική ζύγιση, τροφοδοσία, μεταφορά μέσω μεταφορικών ταινιών, αποθετών, αναβατορίων με αλυσίδα, αναβατορίων με ιμάντα, αερομεταφορών (αερογλυσιέρες), διανομέων αερομεταφορών, μεταφορικών κοχλιών, αναβατορίων με ταλαντευόμενους κάδους, αλυσομεταφορέων πάσης φύσεως, αλυσοαναβατορίων, υδραυλικά κινούμενων πατωμάτων, περιστροφικών κοσκίνων αερομεταφορών και άλλων αρκετών. Το μηχανουργείο μας βρίσκεται στα Γιαννιτσά Νομού Πέλλας και συγκεκριμένα στο 2ο χλμ ΕΟ Γιαννιτσών Έδεσσας.

Προσθετικά στα ανωτέρω παρέχουμε στους καλώς αναγνωρισμένους πελάτες μας υπηρεσίες όπως ολοκληρωμένες βιομηχανικές λύσεις από το Α ως το Ω δηλαδή από την σύλληψη της μονάδας παραγωγής, τον σχεδιασμό της, την κατασκευή της, την εγκατάστασή της μέχρι και την λειτουργία της. Παράλληλα προσφέρουμε και πληθώρα επιλογών αλλά και λύσεων σε ήδη εγκαταστημένες βιομηχανίες. Το τμήμα αναλώσιμων αλλά και ανταλλακτικών μας είναι πάντοτε στη διάθεση των συνεργατών και πελατών μας για να ικανοποιήσει την οποιαδήποτε ζήτηση ακόμη και την περίοδο των αργιών.

Η Σερετούλης Β. Προκοπίδης Σ. Ι.Κ.Ε. επίσης παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ανελκυστήρων σε επίπεδο συμβούλου έρευνας και ανάπτυξης σε βιομηχανίες συστημάτων ανελκυστήρων αλλά και επίσης κατασκευάζει τμήματα ανελκυστήρων όπως σασί, βάσεις και στηρίγματα καθώς και αρκετά μεταλλικά τμήματα γύρω από τον ανελκυστήρα. Τέλος παρέχουμε και υπηρεσίες πιστοποιήσεων για ανυψωτικά μηχανήματα, Πιστοποιήσεις κατά CE αλλά και ISO 9001 καθώς και αρκετές ακόμη.

Ο στόχος μας είναι να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης των πελατών μας παγκοσμίως και να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους. Η ικανοποίησή τους μας προσδίδει περηφάνια, ευτυχία και αποτελεί κίνητρό μας για το μέλλον.

 

Πιστοποιητικά

Ανασκόπηση Έργων